ANDA SEMUA HEBAT HEBAT BELAKA :)

Salam wahai blog ku yang ditinggalkan lama…sorry laa yer…been really busy and tied up with things and owhhh…trust me i have tons of SHITS to share with you…. but just let me share this for now…i come across the conversation of the “otais” and apparently they spend their evening by… read it yourself πŸ˜‰

mari lah kita sama sama jadikan ini sebagai satu peringatan supaya tidak sewenang wenang nya berkata kata sedemikian kepada yang lain. Hakikat nya… 1 jari menunding, 4 jari menunjuk balik kepada kita… anda sepatutnya menjadi contoh, bukan menjadi “CONTOH” …

Advertisements

About nikmuhdhafiz

NMHclicks "its more than just a photo"
This entry was posted in Tell and Tales of Photography. Bookmark the permalink.

4 Responses to ANDA SEMUA HEBAT HEBAT BELAKA :)

  1. setuju2. skang trend dslr tapi kalo ushar2 pic2 dorang kat fb tak nampak ada seni. kalo yang minat betul2 boleh nampak gambar dorang cantik ke tak even tak guna dslr.

    • nikmuhdhafiz says:

      agreed … machine does not justify your work even thou it does help u in certain ways but still… its the knowledge behind those machines that will eventually justify your work πŸ™‚ thanx for droping by thou πŸ˜‰

  2. ktulu says:

    hik3.. aku x kesah pon kalau ade org kutuk aku or keluarkan kate2 sumbang pd aku..
    sebabnya.. pd aku.. semua org bermula dari bawah.. antara nak ngan idak utk majukan skill jek.. kalaulah 1 ari nti aku di takdirkan mnjadi seorg yg sgt hebat dlm bidang photography.. (walaupon bidang ni adalah sekadar minat aku dr zaman sekolah lagi,)
    insyaallah aku akan ingat.. yang aku juga bermula dari bawah, belajar dengan insan2 yang sudi mengajar..

    aku x pernah berangan nk jd photographer yg terkenal @ hebat pon.. cuma minat dan keinginan serta hobi di masa lapang.. serious hobby bidang ni, buat aku kenal lebih ramai hamba allah.. dan jumpa dengan mcm2 jenis ragam manusia.. πŸ™‚

    so nik, pd aku.. semua org boleh jadi HEBAT! tapi jgn jadi HEBAT menghentam org, mengata org, membidas org.. hehehe..
    kih3.. kalau org nk kate aku KOYA.. aku duliks hape, hahhahaha..

    aku tau aku x hebat mne.. tp kalau slalu berlatih dan belajar benda baru.. aku pon ley jd HEBAT gak! wakakkaka… πŸ˜›

    (weh aku dh pening ngan ayat aku type.. ko phm ke x.. aku dulik hape..)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s